Katarína Oravská Rôzne

Tituly z knižnice teraz vyhľadáte za pár sekúnd: Z domu si môžete aj predĺžiť výpožičnú dobu

Kompletnú ponuku mestskej knižnice si teraz môžete pozrieť z pohodlia domova. Viac ako 60-tisíc kníh nájdete v online katalógu. Vyhľadať si ich môžete jednoducho za pár sekúnd. Zistíte aj to, či je titul aktuálne k dispozícii a elektronicky si tiež môžete predĺžiť výpožičnú dobu.

Ilustračný obrázok k článku Tituly z knižnice teraz vyhľadáte za pár sekúnd: Z domu si môžete aj predĺžiť výpožičnú dobu
Foto: Katarína Oravská

Od začiatku mesiaca si môžu klienti mestskej knižnice prehliadať všetky tituly na zapožičanie v online katalógu na webovej stránke mesta Brezno.

„Viac ako šesťdesiattisíc zväzkov pridávali postupne pracovníčky mestskej knižnice do katalógu a výsledkom ich činnosti je možnosť prehliadať si aktuálne ponuky všetkých titulov nachádzajúcich sa v knižnici priamo z pohodlia domova,“ informuje mesto.

V katalógu si môžete prezrieť ponuku kníh podľa názvu, autora, roku vydania, či si ich nechať zoradiť podľa témy. K dispozícii je aj údaj, koľko takých titulov sa v knižnici nachádza a či je nejaký aktuálne k dispozícii na výpožičku. Elektronicky si tiež môžu držitelia čitateľských preukazov predĺžiť výpožičnú dobu.

Čítajte aj Zaujímavosti z breznianskej knižnice: Prváčik sa bál, že ho zje knihomoľ :)

Online katalóg
3
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM