Rôzne

V Brezne pribudlo ďalšie športovisko, ktorému sa mnohí určite potešia. M

Ilustračný obrázok k článku V Brezne pribudlo ďalšie športovisko, ktorému sa mnohí určite
potešia. M
13
Galéria

V Brezne pribudlo ďalšie športovisko, ktorému sa mnohí určite potešia. Mesto, ako bolo avizované už dávnejšie, vyasfaltovalo priestor okolo novovzniknutého ihriska na sídlisku Mazorníkovo, a tak vznikla nová inlajnová dráha.

„Terén v okolí sa dopravuje hneď začiatkom jari,“ prezradila nám viceprimátorka Petra Dzurmanová. Podľa jej slov sa ešte Technické služby mesta Brezna v týchto dňoch rozhodujú, aký povrch bude v okolí dráhy. „V podstate sa jedná už len o malé úpravy, ako napríklad očistenie asfaltu a dráha bude plne funkčná,“ dodala viceprimátorka.

Ako už dávnejšie prezradila pre našu redakciu, magistrát pristúpil k financovaniu projektu multifunkčného ihriska s inlajnovou dráhou z vlastného rozpočtu. „Celková výška investície by sa mala vyšplhať približne na 60 000 eur,“ uviedla.

Všetci nadšenci športu sa tak môžu tešiť na nové športové vyžitie. Len v tomto roku na sídlisku Mazorníkovo mesto dokončilo workoutové ihrisko, či nové multifunkčné ihrisko, okolo ktorého vznikla spomínaná inlajnová dráha.

Ako sme sa dozvedeli už dávnejšie, mesto s takýmito aktivitami rozhodne nekončí. "Pripravujeme už aj fit park na nábrežie Hrona pre našich seniorov v spolupráci s poslancom Miroslavom Fašangom,“ prezradil primátor na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Ako vyzerá nová inlajnová dráha v našom meste si pozrite v galérii!

V OBRAZOCH. Nové športovisko dokončené. Vytiahnite inlajnové korčule
13
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM