Katarína Oravská Šport

V sobotu patrili ulice mesta opäť korčuliarom a bicyklistom: Inline jazda mala 60 účastníkov

V sobotu sa museli šoféri vystúpiť cyklistom a korčuliarom. Tí si mohli užiť bezstarostnú jazdu ulicami Brezna. Prebehla totiž druhá Inline jazda.

Ilustračný obrázok k článku V sobotu patrili ulice mesta opäť korčuliarom a bicyklistom: Inline jazda mala 60 účastníkov
Foto: Katarína Oravská

Počasie tentoraz prialo. Menej zdatní účastníci mohli využiť pred samotnou jazdou služby inline školy. Podobne ako prvá jazda, ktorá sa uskutočnila koncom júna, aj teraz korčuliari a cyklisti odštartovali z námestia smerom na futbalový štadión a späť. Po jazde sa mohli občerstviť džúsom a vyhrať aj niečo v tombole. „Mali sme troška menej účastníkov ako na prvej jazde, ale myslím, že tých 60 ľudí tiež nie je zlé,“ zhodnotil spoluorganizátor Pavel Ambros zo Združenia aktívnych Brezňanov ZaBeR.

Všetko prebehlo hladko

Jazda bola výnimočná aj preto, že sa nej nezúčastnili len tunajší. „Mali sme troch zahraničných účastníkov, potom sme mali ľudí z Bratislavy, Nitry, takže dneska to bolo v tomto smere trošku špeciálne,“ povedal Ambros. Jazda prebehla podľa neho bez problémov. „Boli nejaké drobné pády, ale našťastie bez zranenia. Myslím si, že to môžem hodnotiť kladne,“ doplnil Ambros.

Inline jazda ulicami Brezna
1
Galéria
Inline jazda ulicami Brezna
16
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM