Jakub Forgács Rôzne

Veľké prekvapenie pred internátom: Študenti si pod stromami našli zabalené darčeky!

Tak toto sa len tak nevidí! Pred študentským domovom zaskočilo vysokoškolákov nečakané prekvapenie. Pod stromami a dokonca aj na nich boli poukladané zabalené vianočné darčeky.

Ilustračný obrázok k článku Veľké prekvapenie pred internátom: Študenti si pod stromami našli zabalené darčeky!
Zdroj: Dnes24.sk

V okolií Fakulty humanitných vied UMB a internátu ŠD1 na Tajovského ulici v Banskej Bystrici bolo rozmiestnených približne 20 pekne zabalených vianočných darčekov s provizórnymi menovkami Števo, Zuza, Vlasta. V darčekoch určených pre študentov boli energetické nápoje na skúšky. Zobrať si ich mohol hocikto, kto mal odvahu.

„Najskôr sa študenti báli, darčeky iba okukovali, ale po uverejnení fotiek na facebookovej skupine internátu sa to rozbehlo,“ povedal Martin (26), študent FHV v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo. Ako dodal, študenti vybiehali z internátu a brali si svoje predčasné darčeky. Následne sa chválili svojimi fotkami na Facebooku a ďakovali neznámemu Ježiškovi.

Oslovili sme aj vedenie internátu, ktoré bolo touto informáciou mierne zaskočené. „O ničom takom som nepočula, je to pre mňa prekvapenie. No keď to má byť v prospech študenta, tak samozrejme, aj mňa teší, že študenti niečo dostali,“ povedala pre náš portál Darina Dienešová, vedúca ŠD1 UMB.

Foto: no_a_čo

Predčasný Ježiško úradoval na UMB: Študenti si pred intrákmi našli zabalené darč
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM