Kristína Kožiaková Rôzne

VIDEO: Breznianski gymnazisti ako herci. Únos triednej knihy v mafiánskom štýle

Ďalší skvelý počin kreatívnych maturantov z nášho mesta. Inšpirovaní známou počítačovou hrou natočili podarené maturitné video!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Breznianski gymnazisti ako herci. Únos triednej knihy v mafiánskom štýle
12
Galéria
Foto: Allvideo Allvideo

Len nedávno sme vám predstavili kasový trhák v podobe kradnutia triednej knihy na Hotelovej akadémii v Brezne. Gymnazisti sa tiež nedali zahanbiť a kradnutie triednej knihy v mafiánskom štýle má rozhodne čo ponúknuť. O tom, ako celé video vzniklo a ako naozaj stratili triednu knihu nám porozprávala aktérka priamo zo 4.B na Gymnáziu Jána Chalupku, Miška Bačkovská.

„Nápad vznikol veľmi rýchlo, pretože sa nám krátil čas do stužkovej, na ktorej sme to chceli premietať a všetkým ukázať. Vymysleli to dvaja spolužiaci, teda aj hlavní iniciátori, Lucka a Adam. Scenár dali dokopy asi za tri večery, keď ich kopla múza,“ prezradila nám Miška.

Zdroj: YouTube.com

Inšpiráciou PC hra

Podľa Miškiných slov sa inšpirovali počítačovou hrou Mafia. „Natáčanie prebiehalo počas jedného dňa, kedy sme ostali po škole až do večera,“ dodáva.

Vo video diváka okrem prepracovaného scenára a textov rozhodne zaujmú aj štýlové kostýmy, na ktorých si dali jednoznačne záležať. „Kostýmy boli improvizácia, niektoré sme si popožičiavali medzi sebou a niektorí z nás zainvestovali a kúpili si časti outfitov,“ pokračovala Miška.

O vtipné situácie ani počas nakrúcania nebola núdza. Sú zachytené aj na konci videa v zostrihu nepodarených záberov.

Naozaj sa stratila

Štvrtáci však majú naozaj jednu kuriozitku a tou je strata triednej knihy.

„Keď sme natáčali scénu s Billym pod Baldovským mostom. Tam sme mali triednu knihu, ktorú chalani zabudli na streche auta a odišli. Zošmykla sa a vypadla niekde na ceste. Ja s kamoškou sme potom po ňu rýchlo šli na druhom aute a našťastie sme ju našli,“ dodala na záver Miška.

Vychutnajte si mafiánske kradnutie ako z filmu v našej videogalérii!

V OBRAZOCH: Kradnutie triednej knihy po mafiánsky!
12
Galéria
Foto: Allvideo Allvideo / Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM