Jakub Forgács Rôzne

VIDEO mladého kameramana vyrazí dych. Z výšky zachytil aj krásy Horehronia

Zábery, ktoré veru neomrzia. Ak máte radi prírodu Horehronia, v jedinečnom videu si ju vychutnáte ako nikdy predtým. Zapozerajte sa s nami!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO mladého kameramana vyrazí dych. Z výšky zachytil aj krásy Horehronia
Zdroj: YouTube.com

Michal Druga (27) je rodený Bystričan, žijúci v Malachove a pôsobiaci v Bratislave. Najnovšie sa verejnosti predstavil videom, ktoré je doslova úchvatné. Zachytil v ňom krásy okolitej prírody. Ako sa zrodilo?

„Zábery vznikali postupne na výletoch v okolí Bystrice počas jesene 2015 a zimy 2016. Vo videu sú hlavne zábery z Horných Pršian, hrebeňa Kremnických vrchov, Majerovej skaly a Chopku. Strih som robil vo voľnom čase po večeroch. Dosť mi pri ňom pomohli názory kamarátov a za finálnu verziu je zodpovedný brat, ktorý sa videu venuje profesionálne,“ prezradil mladý autor.

Ako priznal, pomerne dlho hľadal vhodnú hudbu, keďže zábery s takto úzkeho regiónu si žiadali čosi lokálne. „Nakoniec sa ju podarilo nájsť takmer pod nosom, na Soundcloude mojej kamarátky skladateľky Katky Málikovej. Jej úprava ľudovej piesne ‚Kolo nas‘, je podľa mňa sama o sebe podmanivým hudobným dielkom a som preto veľmi rád, že som ju mohol vo videu použiť,“ pokračoval.

„Nepovažoval som video za niečo veľké, skôr taký súkromný pokus uzavrieť niečo z mnou vnímanej krásy regiónu do krátkeho videa. V blízkej budúcnosti sa ale budem asi skôr venovať tímovej práci,“ dodal so slovami, že ich čakajú dlho plánované klipy.

Pozrite si úchvatné video mladého kameramana v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

FOTO: Úchvatné zábery nočnej oblohy plnej hviezd. Jaro z Brezna čaká na kométu

VIDEO: Úchvatné letecké zábery mladého Bystričana
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM