Katarína Oravská Krimi

Vodič (52) nedal prednosť hasičom: Nabúrali do autobusky!

Hasiči išli na výjazd. Cestou však havarovali a skončili na autobusovej zastávke. Podľa polície im vodič (52) nedal prednosť. Sám sa pri nehode ťažko zranil.

Ilustračný obrázok k článku Vodič (52) nedal prednosť hasičom: Nabúrali do autobusky!
Zdroj: TASR

Dopravná nehoda sa stala na križovatke štátnej cesty I/66 v obci Valaská. Hasičské auto po zrážke s autom podľa televízie Joj odhodilo na autobusovú zastávku, ktorá bola prázdna.

„52-ročný vodič osobného motorového vozidla Renault Kangoo z Hronca išiel v smere jazdy Brezno Banská Bystrica. Pri odbočovaní v ľavo nedal prednosť vodičovi služobného motorového vozidla Mercedes Benz, teda hasičského auta, ktorý na uvedenom vozidle používal výstražné svetelné a zvukové znamenie, čím mu znemožnil bezpečné a plynulý prejazd a bezprostredne ho ohrozil,“ opísala pre náš spravodajský portál Brezno24 krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla policajná hovorkyňa vodič Renaultu sa ťažko zranil a bude sa liečiť viac ako 42 dní. „Škoda na obidvoch vozidlách je odhadnutá na 13-tisíc eur. Vodičovi hasičského auta alkohol zistený nebol a vodičovi Renaultu bola na zistenie alkoholu odobratá krv,“ povedala Faltániová. Ako dodala, hasiči smerovali k škodovej udalosti v Bystrej, ktorá sa zaobišla bez alkoholu, bez zranení a bola tam len nízka škoda.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM