Marcel Páleš Správy

Vystavili ho na očiach verejnosti: Zhorený Hummer sa ocitol pred Úradom BBSK

Pred Vianocami podpálené auto podnikateľa Miroslava Beličku mohli ľudia zahliadnuť v piatok pred Úradom BBSK. Pozrite si zábery priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Vystavili ho na očiach verejnosti: Zhorený Hummer sa ocitol pred Úradom BBSK
Zdroj: Dnes24.sk

Banskobystrickému podnikateľovi a členovi predsedníctva Ľudovej strany Naše Slovensko Miroslavovi Beličkovi ešte pred Vianocami zhorel automobil Hummer. Ide o vozidlo, ktoré využíval aj Marian Kotleba. Požiar vozidla bol hasičom nahlásený na ulici Javorova v mestskej časti Podlavice v Banskej Bystrici.

„Doposiaľ neznámy páchateľ úmyselne poškodil vozidlo značky Hummer modrej metalízy a to takým spôsobom, že inicioval horenie pri ľavom prednom kolese. Požiar sa rozšíril do prednej časti vozidla, do motoru aj interiéru, pričom poškodením vznikla škoda do výšky 25 000 eur,“ povedala pre náš portál krátko po rušnej udalosti krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.

Miroslav Belička sa niekoľko dní po ničivom požiari rozhodol svojho zhoreného Hummera ukázať očiam verejnosti a tak ho vystavil pred Úradom Banskobystrického samosprávneho kraja. „Moje auto zapálili pod oknami mojich troch spiacich detí. Ľudia sa teraz môžu pozrieť, kam dospela politická mafia,“ povedal podnikateľ a volebný manažér Mariana Kotlebu pre televíziu Joj.

Podpálené auto, ktoré bolo vystavené na parkovacom mieste pred Úradom BBSK, si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Foto: Matej Kapusta

Zhorený Hummer sa ocitol pred Úradom BBSK
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM