Kristína Kožiaková Rôzne

ZÁBERY, ktoré vás dozaista inšpirujú pri výzdobe vianočného stola: Originálna výstava v Brezne

Vianoce sa nezadržateľne blížia a výstava Zimné inšpirácie vás premiestni priamo k štedrovečernému stolu. Nechajte sa inšpirovať.

Ilustračný obrázok k článku ZÁBERY, ktoré vás dozaista inšpirujú pri výzdobe vianočného stola: Originálna výstava v Brezne
Zdroj: Dnes24.sk

Zimné inšpirácie je názov výstavy, ktorú po druhý rok pripravil Ateliér kvetov a tradičného umenia z Mýta pod Ďumbierom v spolupráci s reštauráciou Salmo v Bujakove pri Brezne.

Otvorenie výstavy „Zimné inšpirácie 2015“ sa uskutočnilo dňa 16.novembra.„Pri vstupe do reštaurácie, počas otvorenia, hostí omámila sladká vôňa práve pečených oblátok, ktoré sa piekli priamo na výstave. Súčasťou otvorenia bola ochutnávka domáceho, čerstvo upečeného chleba a tradičných kysnutých závinov, na ktorých si hostia mohli pochutiť,“ prezradila nám Lenka Špiriaková z Ateliéru kvetov a tradičného umenia.

Oči taktiež potešia medovníčky, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patria. Ateliér predstavuje na výstave svoje aranžmány a dekorácie tematicky zamerané na Advent a Vianoce.

„Hlavnou inšpiráciou pre tieto výrobky je príroda sama. Prevažná väčšina dekorácií je vytvorená z prírodných materiálov, akými je drevo, kôra, či mach,“

Návštevníci výstavy si môžu vybrať z rôznych farebných kombinácií, či už tradičných alebo moderných. Príďte sa inšpirovať aj vy. Výstava je sprístupnená pre návštevníkov každý deň, počas otváracej doby reštaurácie od 10.00 hod. do 22.00 hod. – až do 28.novembra.

Foto: Ateliér kvetov a tradičného umenia

Môže vás zaujímať:

Ondrejský jarmok sa otvorí netradične: Pozrite KOMPLETNÝ PROGRAM, čo všetko nás čaká

Výstava ateliéru kvetov a tradičného umenia : Zimné inšpirácie
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM