Jakub Forgács Krimi

Zábery z miesta tragickej nehody. V Ľupči vyhasli životy dvoch mladíkov!

Pohľad, pri ktorom sa až zatají dych. Dôsledky vážnej nehody v neďalekej obci sú priam hrozivé. Čo sa podľa slov polície stalo na mieste tragédie?

Ilustračný obrázok k článku Zábery z miesta tragickej nehody. V Ľupči vyhasli životy dvoch mladíkov!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v noci v sobotu o 1:30, na ceste v katastri obce Slovenská Ľupča, v smere jazdy do obce Slovenská Ľupča,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (19) z Banskej Bystrice, na osobnom motorovom vozidle Mercedes Benz, z doposiaľ nezistených príčin zišiel v ľavotočivej zákrute z cesty vpravo v smere svojej jazdy, kde mimo cesty vozidlom narazil do dreveného reklamného pútača. Následne vozidlo odrazilo do betónového elektrického stĺpa, na ktorom sa rozlomilo na dve polovice, pričom zadná časť bola odrazená naspäť na cestu,“ pokračovala Faltániová.

„Pri dopravnej nehode vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. K smrteľnému zraneniu došlo aj u spolujazdca (17) z Dolného Harmanca, sediaceho na prednom sedadle. Pri nehode sa ťažko zranil spolujazdec (16) a ľahko sa zranil spolujazdec (19), obidvaja z Banskej Bystrice, sediaci na zadných sedadlách,“ povedala ďalej hovorkyňa.

„Prípadné požitie alkoholu u vodiča bude zisťované pri pitve. Škoda na vozidle, na elektrickom stĺpe a drevenom pútači je odhadnutá na 3 000 eur,“ dodala Faltániová so slovami, že poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie, do vyšetrovania budú pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy a z odboru súdneho lekárstva.

Hrozivé zábery zo smrteľnej nehody v Ľupči
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM