Katarína Oravská Samospráva

Začala rekonštrukcia autobusových zastávok: TIETO už majú nový vzhľad, FOTO

Odštartovala rekonštrukcia autobusových zastávok. Nový vzhľad zacvakajú podnikatelia. Za to si na ne môžu umiestniť reklamu.

Ilustračný obrázok k článku Začala rekonštrukcia autobusových zastávok: TIETO už majú nový vzhľad, FOTO
Foto: Katarína Oravská

Ako nám potvrdila vedúca útvaru primátora Milada Medveďová, začalo sa s opravou autobusových zastávok. Šalamúnsky nápad radnice, ktorý vyvolal vlnu reakcií aj medzi obyvateľmi, sa tak napĺňa. Zastávky dostanú nový vzhľad, pričom z mestskej kasy nejde ani euro. Opravené sú už zastávky na uliciach 9. mája a MPČĽ na sídlisku Mazorník.

„V pondelok sa začína s opravou zastávok na ulici Švermova a pri budove Nemocnice s poliklinikou Brezno. Oprava jednej zastávky trvá približne 2 dni. Počas tejto doby prosíme obyvateľov o zhovievavosť a trpezlivosť, keďže v tomto čase nie je možné v priestore zastávok stáť, ani sedieť,“ doplnila Medveďová.

Financie na opravu jednej zastávky poskytne konkrétny podnikateľ. Na oplátku tam bude mať reklamu. Dokopy mesto ponúklo na prenájom 31 zastávok. „Momentálne máme v pláne zrekonštruovať jednu tretinu zastávok, ale ich počet nie je definitívne uzavretý. Rekonštrukčné práce budeme vykonávať počas celého leta,“ dodáva mesto na svojom facebooku.

Začala rekonštrukcia autobusových zastávok
6
Galéria
Foto: Katarína Oravská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM