Jakub Forgács Krimi

Hrôza pri stanici: Psíčkar cítil zápach, na mieste objavili dve mŕtvoly!

AKTUALIZOVANÉ: Otrasný nález polície na bývalom detskom dopravnom ihrisku neďaleko autobusovej stanice v Banskej Bystrici. Pod lístím boli zapadnuté pozostatky tiel muža a ženy.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza pri stanici: Psíčkar cítil zápach, na mieste objavili dve mŕtvoly!
Zdroj: TASR

Ako uviedol Pavol Slovák zástupca náčelníka MsP Banská Bystrica, na zápach, ktorý sa šíril z miesta nálezu, upozornil náhodný okoloidúci. „Venčil psa v priestore bývalého detského dopravného ihriska a zaregistroval zápach,“ informoval Slovák a doplnil, že následne zavolal na policajné operačné stredisko.

Mestská polícia na miesto vyslala hliadku, ktorá to išla preveriť. „V oplotenom areáli bývalého dopravného ihriska boli bez známok života nájdené telá dvoch osôb – ženy a muža,“ uviedla Petra Vašková hovorkyňa oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. Polícia miesto zadokumentovala.

Ohliadajúci lekár, ktorý bol na mieste, nariadil v obidvoch prípadoch vykonať súdnu pitvu. „V prípade už bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Akékoľvek bližšie informácie, a teda aj bližšie okolnosti smrti týchto osôb sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala na záver Vašková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM