Rôzne

Záver októbra bude patriť halloweenskému koncertu, lampiónom šťastia i burze

Posledné októbrové dni budú jesenno-zimné aj tematicky: Pripravená je zaujímavá burza, koncerty a o dianí v meste vás bude informovať osobne primátor.

Ilustračný obrázok k článku Záver októbra bude patriť halloweenskému koncertu, lampiónom šťastia i burze
Zdroj: TASR

Ak vás zaujíma komunálna politika, aktuálne dianie v meste či vás trápi občiansky problém, môžete využiť osobné strenutie s primátorom mesta Brezno Tomášom Abelom.

V záujme zlepšenia komunikácie a rozvoja mesta sa môžete zúčastniť stretnutia vedenia mesta s občanmi vo štvrtok 26. októbra 2017 o 17.00 h v jedálni ZŠ na Pionierskej 2.

Halloween v hudbe

Ak máte deti, vezmite ich na halloweensky koncert. Na ten pozývajú žiaci Základnej umeleckej školy. Koncert sa uskutoční vo štvrtok 26. októbra o 17.00 hod na Krčulovej 21.

Na rovnakej adrese nájdete skvelú jesenno-zimnú burzu. Kto sa potrebuje zbaviť starého športového oblečenia, zimnej obuvi, korčulí či lyží, môže tak urobiť v piatok 27. októbra od 16.00 do 19.00 hodiny.

Alebo naopak, môžete sa potrebnými vecami aj zásobiť. Následne sa predaj vecí uskutoční v sobotu od 9.00 do 13.00 h, na vrátenie vecí je vyhradený čas od 14.00 do 16.00 hod.

Nová show českého zabávača

Nová 1,5 hodinová show Zděnka Izra vás prevedie prierezom vtipov, scénok paródií s množstvom imitácií a ešte niečím navyše…príďte si spríjemniť pekný večer a odreagovať sa od bežných dní…Zdeňek sa na vás teší so svojím autokolektívom v piatok 27. októbra o 19.00 h v Mestskom kultúrnom dome Brezno.

Mestská knižnica Brezno na Rázusovej ulici pozýva na zaujímavú besedu s lekárskou psychosomatičkou a spisovateľkou Antoniou Krzemieňovou. Beseda na tému „sebaúcta“ sa uskutoční 30. októbra o 16.00 hod.

Lampióny šťastia

Slniečko centrum a mesto Brezno vás pozývajú na 4. Lampiónový sprievod. Stretnutie bude posledný októbrový deň o 17.00 h pred „Priemyslovkou“.

Program: Martin Vetrák, Vladka Brveníková, Detský spevácky zbor ZUŠ Brezno. Pre deti je pripravená sladká odmena. Nezabudnite si priniesť lampióny šťastia!

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM