Katarína Oravská Rôzne

Známe tváre o obľúbených zákutiach: The Elements prezradili, ktoré miesta v Brezne majú najradšej

Mesto Brezno má rozhodne veľa pekných zákutí. Obľúbené miesta v Brezne majú aj známe tváre. V našom novom seriáli nás s nimi oboznámia. Tentoraz sme vyspovedali známu brezniansku kapelu The Elements.

Ilustračný obrázok k článku Známe tváre o obľúbených zákutiach: The Elements prezradili, ktoré miesta v Brezne majú najradšej
Zdroj: Dnes24.sk

The Elements prezradili obľúbené miesta Brezna. Za štvorčlennú chlapčenskú skupinu odpovedal bubeník Martin Šulek.

„Keď sme ako malí chodievali do hudobnej školy do Brezna, ktorá, priznám sa, v tom čase nebola našim obľúbeným miestom, spomínam si, že celé mesto bolo pre nás veľké a fascinujúce. Hlavne centrum voľného času v budove terajšieho okresného súdu, v ktorom sídlila aj ZUŠ-ka,“ povedal na úvod Šulek a ďalej pokračoval.

„V miestnosti počítačového krúžku som vedel stráviť hodiny, čo i len pozeraním sa na tých, čo nahrávali hry z kazety a hrali sa ich na zeleno-čiernych monitoroch. A keď som sa náhodou dostal na rad… Pán učiteľ Nemky alebo pani učiteľka Akurátna by o tom vedeli rozprávať.“

Ako chlapci rástli, Brezno sa im už až také veľké nezdalo. Ako priznáva bubeník The Elements, istý čas boli pre nich fascinujúce miestne diskotéky a kluby, ale zdanlivo rozporuplne aj fara. V tom čase tam chodili veľmi často spolu aj s známymi a kamarátmi.

A dnes? Podľa slov Šuleka je im dnes najlepšie všade tam, kde sú ich priatelia a rodiny. „Samozrejme, dade na pivku a potom u Radka (gitarista – pozn. red.) doma, ktorý nás dodnes necháva u seba prespať,“ uzatvára s úsmevom.

Foto: The Elements

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM