Katarína Oravská Rôzne

Známe tváre o obľúbených zákutiach v našom okrese: Ktoré lokality prirástli k srdcu mladému fotografovi?

Brezniansky okres má množstvo pekných zákutí. Obľúbené miesta tu majú aj známe tváre. Svoje o tom vie aj mladý miestny fotograf Filip Majerčík. Prezradil nám lokality, ktoré mu prirástli k srdcu.

Ilustračný obrázok k článku Známe tváre o obľúbených zákutiach v našom okrese: Ktoré lokality prirástli k srdcu mladému fotografovi?
Zdroj: YouTube.com

Filip Majerčík je mladý miestny fotograf pochádzajúci z Dolnej Lehoty. Krásy domoviny ho inšpirujú aj pri práci. Svedčí o tom napríklad aj časozberné video V srdci Slovenska, ktoré sa skladá z viac ako štyritisícšesťsto fotografií. O jeho vášni si môžete viac prečítať v rozhovore Fotograf Majerčík: Pozitívne ohlasy mi dodávajú chuť do ďalšej tvorby.

Tentoraz nám v rámci seriálu o miestach, kde radi trávia svoj voľný čas známe tváre Brezna, prezradil tie svoje obľúbené lokality. „Je naozaj ťažké vybrať si len jedno miesto, pretože v Breznianskom okrese je množstvo pre mňa výnimočných zákutí. Veľmi rád trávim svoj čas na Krpáčove, čo možno vidieť aj vo videu. Rovnako ma fascinujú aj naše hory – Nízke Tatry a nedotknutá príroda v ich odľahlých častiach,“ povedal Majerčík.

Čítajte tiež Osobnosti o obľúbených zákutiach mesta: Kde si to zamiloval primátor Demian?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM