Katarína Oravská Hokej

Zvolenčania na ceste k nám: V Aréne odohrajú exhibičný zápas s HK Brezno, bude aj autogramiáda

Dnes o šiestej večer v Aréne Brezno proti sebe nastúpia naši domáci hokejisti a úradujúci majster hokejovej Tipsport extraligy na čele s trénerom Júliusom Šuplerom. Pôjde o priateľské stretnutie. Okrem kvalitného hokeja sa môžete tešiť aj na autogramiádu.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania na ceste k nám: V Aréne odohrajú exhibičný zápas s HK Brezno, bude aj autogramiáda
Zdroj: TASR

Dnes odohrajú naši hokejisti HK Brezno exhibičné stretnutie s úradujúcim majstrom Tipsport extraligy HKM Zvolen. „V Aréne Brezno bude dnes možnosť vidieť kvalitných hokejistov so skúsenosťami z NHL, KHL či iných popredných európskych líg a hlavne legendárneho trénera Júliusa Šuplera,“ píše HK Brezno na svojom Facebooku.

HKM Zvolen príde na brezniansky zimný štadión okolo pol štvrtej poobede. Od 15.45 do 16.15 je na programu autogramiáda v priestoroch baru Zimák. Potom je naplánovaný workshop Júliusa Šuplera s trénermi HK Brezno. Samotné priateľské exhibičné stretnutie sa začne o 18.00. Vstup na podujatie je voľný. Po zápase čaká hráčov a realizačné tímy večera a po nej sa Zvolenčania vrátia pod pustý hrad.

Foto: ilustračné

HK BREZNO - HKM Zvolen
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM