Tlačové správy

6 najčastejších módnych prešľapov a ako sa im vyhnúť

Za módny prehrešok vám síce nikto pokutu nedá, ale nechať si ním skaziť dojem sa často nevyplatí. Stačí aj zdanlivá maličkosť a módny trapas je na svete. Aké sú najčastejšie módne prešľapy a ako sa im vyhnúť?

Ilustračný obrázok k článku 6 najčastejších módnych prešľapov a ako sa im vyhnúť
Zdroj: Heureka.sk

Legíny namiesto nohavíc

Dámske legíny nie sú nohavice. Na doma alebo do posilňovne síce pohodlnejší kúsok nenájdete, no von ich radšej nenoste. Ak sa bez legín neobídete, stavte na tzv. jeggíny alebo rifle napodobujúce nohavice z elastického materiálu. Prispôsobia sa vašej postave a sú vyrobené z nepriesvitného materiálu. Kombinujte ich vždy s dlhšími zvrškami, ktoré siahajú aspoň pod zadok.

Nevhodná spodná bielizeň

Nepadnúca podprsenka je zásadnou chybou číslo jeden. Ak si nie ste istá svojou veľkosťou, nechte si poradiť v obchode. Zlá podprsenka vám totiž spraví faldíky, aj keď ste štíhla a ľahko tak pokazí aj ten najvyladenejší outfit. Módnym faux pas sú aj vykúkajúce farebné ramienka podprsenky. Investujte do podprsenky v telovej farbe, môžete ju nosiť ako pod topy s úzkymi ramienkami, tak pod zvršky v svetlých farbách.

Príliš mnoho doplnkov

Trblietavé náušnice, masívny náhrdelník a neprehliadnuteľná spona vo vlasoch. Všetky tieto šperky vás môžu robiť sebakrásnejšou, ale čoho je veľa, toho je príliš. A pri doplnkoch to platí dvojnásobne. Siahnite radšej po jednom výraznom kúsku a nechajte ho vyniknúť v celej svojej kráse.

Neforemné oblečenie

Kilá navyše v plandavom oblečení neschováte. Nebojte sa obohatiť šatník kúskami, ktoré vaše krivky zvýraznia a rafinovane vám pomôžu odviesť pozornosť od drobných nedostatkov. Väčšie bruško skvelo zakryjú sukne áčkového strihu alebo zavinovacie košeľové šaty.

Nepadnúce oblečenie

Príliš tesné oblečenie vám nikdy krásnu postavu nevykúzli. Skôr naopak. Zarezané topy a nohavice nesvedčia nikomu. Prestaňte preto riešiť, či máte veľkosť 38 alebo 40 a noste jednoducho to, čo vám sedí.

Športová bunda a plesové šaty

K videniu sú v uliciach každú zimu. Počas plesovej sezóny ešte častejšie. Ženy v športovej bunde v kombinácii s večernými šatami a lodičkami. Zaobstarajte si aspoň jeden kvalitný zimný kabát, ktorý sa dá nosiť ako v ležérnom, tak v elegantnom štýle.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Heureka.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM