Tlačové správy

Adela a Viktor vyrazili so svojím divadlom na doteraz najdlhšie turné: Predstavenie aj v Brezne!

Vypredané sály vo viac ako tridsiatich mestách, tisíce divákov naprieč Českom a Slovenskom a netradičné herecké obsadenie televíznymi moderátormi. To je rafinovaná komédia Odchody vlakov, ktorá sa túto jeseň opäť vrátila na divadelné dosky.

Ilustračný obrázok k článku Adela a Viktor vyrazili so svojím divadlom na doteraz najdlhšie turné: Predstavenie aj v Brezne!
5
Galéria
Zdroj: OZ StArt

Po letnej prestávke majstrovsky dôvtipné dielo z pera legendárneho Petra Zelenku zavítalo do ďalších dvadsiatich kultúrnych stánkov. Záujem o hereckú prvotinu Adely a Viktora Vinczeovcov, jediných hercov predstavenia neutíchlo, preto na mapu turné pridali aj miesta, ktoré ešte nenavštívili a premiérovo si vyskúšali aj pražské publikum.

Je to pre mňa výnimočný projekt v tom, že ako moderátorka si môžem publikum počas práce „upratať“, ako potrebujem. Tu nemám kam odbočiť, musím sa držať scenára a to aj vtedy, keď cítim, že diváci nechápu a chcela by som im povedať – vydržať znamená pochopiť“!“, priznáva so smiechom Adela, pre ktorú je to vôbec prvá herecká skúsenosť.

Našťastie to za teba povie nahrávka pred predstavením, ktorú si pozorný divák všimne. Táto veta sa stala takým malým varovaním pre nových divákov, ale viac nevysvetlím,“ dopĺňa záhadne Viktor.

Posledné predstavenia jesennej sezóny si diváci môžu vychutnať už 9.12.2019 v Mes­tskom dome kultúry v Brezne a šnúru predstavení zakončia 10.12.2019 v Dome kultúry Zrkadlový háj v Bratislave.

Vstupenky: ticketportal.sk
FB: Odchody vlakov – Adela a Viktor

Zdroj: OZ StArt

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: OZ StArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM