Kristína Kožiaková Kultúra

Benefičný galavečer na Novej scéne: Horehronskí súrodenci predviedli svoj pozoruhodný talent, FOTO

Na benefičnom galavečeri, ktorý je vyvrcholením činnosti občianskeho združenia, ktoré podporuje umelecké talenty a nadané deti zo sociálne znevýhodnených skupín sa okrem iných predstavili aj dvaja talentovaný súrodenci z Čierneho Balogu.

Ilustračný obrázok k článku Benefičný galavečer na Novej scéne: Horehronskí súrodenci predviedli svoj pozoruhodný talent, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Štvorlístok pre talenty, tak znie názov slávnostného benefičného galavečera, ktorý je vyvrcholením celoročnej činnosti občianskeho združenia LECA. Galavečer sa uskutočnil 16. februára v divadle Nová scéna v Bratislave.

„Združenie LECA dlhodobo podporuje umelecky nadané deti a mladých ľudí. Zmyslom projektu je podporovať jedinečnosť, osobitosť každého talentovaného mladého umelca a pomôcť mu plnohodnotne jeho talent rozvíjať,“ prezradil nám Roman Švantner z Čierneho Balogu, o ktorom sme vám už priniesli článok: O Romanovi (21) budeme ešte počuť: Jeho talent si všimla známa speváčka, píše dokonca aj vlastné songy! VIDEO!

Na galavevečeri zaspieval Roman s Natáliou Kóšovou duet Say something. Jeho sestra Danielka Švantnerová spievala s duetovým partnerom Adriánom Ševcom Con Te Partiro.

Ako sme sa dozvedeli ďalej, podujatie sa nieslo v duchu slovanskej mytológie, postavy slovanských bohov sprevádzali celým dejom programu. „Tieto postavy stvárnili poprední herci ako Ida Rapaičová, Ľubo Gregor, Gabriela Dzuríková či Pavel Trávniček, známy ako princ z kultovej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku,“ prezradil nám ďalej Roman.

Galaprogram bude premiérovo odvysielaný prostredníctvom viac ako 50 regionálnych televízii Slovenska a Českej republiky dňa 20.03.2016 o 20,0­0 hod.

Môže vás zaujímať:

O Romanovi (21) budeme ešte počuť: Jeho talent si všimla známa speváčka, píše dokonca aj vlastné songy! VIDEO!

Foto: Ľudmila Krieschová

Štvorlístok pre talenty: Galavečer s účasťou dvoch balockých súrodencov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM