Správy

Bez registrácie vás zaočkujú aj v nemocniciach: V Banskobystrickom kraji ide o TIETO 3

Záujemcovia si so sebou musia priniesť preukaz totožnosti a preukaz poistenca. Nemocnice počas nasledujúcich siedmich dní očkujú vakcínami Comirnaty (Pfizer/BioNTech) a Spikevax (Moderna).

Ilustračný obrázok k článku Bez registrácie vás zaočkujú aj v nemocniciach: V Banskobystrickom kraji ide o TIETO 3
Zdroj: TASR/AFP - Marco De Swart

Dať sa zaočkovať proti novému koronavírusu bez registrácie je možné už aj v nemocniciach. Snahou je, aby vakcinácia bola čo najdostupnejšia. Informoval o tom komunikačný odbor Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR.

MZ pripomína, že aj naďalej pokračuje očkovanie ľudí, ktorí sa zaregistrovali cez formulár, či vakcinácia v ambulanciách všeobecných lekárov. „Ďalšou z možností je nechať sa zaočkovať bez termínu. Od pondelka tak možno urobiť aj vo vybraných nemocniciach. Zdravotnícke zariadenia si vyčlenili na takéto očkovanie vybrané časy,“ spresnil komunikačný odbor. Záujemcovia si so sebou musia priniesť preukaz totožnosti a preukaz poistenca. Nemocnice počas nasledujúcich siedmich dní očkujú vakcínami Comirnaty (Pfizer/BioNTech) a Spikevax (Moderna).

V Banskobystrickom kraji túto možnosť ponúka Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica, Nemocnica s poliklinikou Brezno a Veľkokapacitné očkovacie centrum Zvolen Doprastav – Jedáleň.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Očkovanie detí v bystrickej nemocnici
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM