Kristína Kožiaková Rôzne

Brezňania HLASUJTE: Súhlasíte s výstavbou novej čerpacej stanice v meste?

V Brezne má vyrásť nová samoobslužná čerpacia stanica. Preto niektorí občania začali spisovať petíciu proti. Aký je váš názor?

Ilustračný obrázok k článku Brezňania HLASUJTE: Súhlasíte s výstavbou novej čerpacej stanice v meste?
13
Galéria

Nedávno sme vás informovali, že podľa dostupných informácií má v Brezne vyrásť nová samoobslužná čerpacia stanica. Tá by sa mala nachádzať vedľa predajne Billa. Na túto skutočnosť zareagovali nielen obyvatelia, ale aj poslanci mestského zastupiteľstva.

Poslankyňa pre dotknutý obvod Petra Dzurmanová sa stala predsedníčkou petičného výboru. Podľa jej slov bola petícia už uzavretá a v utorok odovzdaná do podateľne.

„Podarilo sa nám vyzbierať 1621 podpisov. Oslovovali sme hlavne ľudí, ktorých sa to bezrostredne týka a bývajú v blízkosti plánovanej čerpacej stanice,“ prezradila Dzurmanová.

Ako ďalej uviedla, investor bol už o petícii informovaný. „Vzhľadom na počet podpisov sa touto petíciou bude zaoberať aj mestské zastupiteľstvo na najbližšej schôdzi,“ dodala na záver.

Vyjadrite svoj názor aj vy v našom hlasovaní. Ste za to, aby sa na mieste vedľa predajne Billa vybudovala nová samoobslužná čerpacia stanica, alebo sa skôr prikláňate k názoru, že je nepotrebná?

Pozrite si nádherné zábery zimného Horehronia v našej fotogalérii!

Súhlasíte s výstavbou čerpacej stanice vedľa predajne Billa v Brezne?

Zima na Horehroní je TOP!
13
Galéria
Zdroj: Jaro Karak
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM