Katarína Oravská Kultúra

Breznianska kapela predstavila nový videoklip: Zahrali si aj fanúšikovia, detaily z nakrúcania TU

Skupina The Elements má vonku nový klip. Vo videu k skladbe Let´s Get Together sa objavujú aj fanúšikovia kapely. Takto prebiehalo jeho natáčanie.

Ilustračný obrázok k článku Breznianska kapela predstavila nový videoklip: Zahrali si aj fanúšikovia, detaily z nakrúcania TU
Zdroj: YouTube.com

Kapelu The Elements tvoria štyri živly spevák, líder a basgitarista kapely Peter (Frodo) Šulek, bubeník Martin (Šulko) Šulek, klávesák a gitarista Dušan (Duško) Veverka a gitarista Radoslav (Buťo) Bútora. Chalani pochádzajú z Čierneho Balogu, Beňuša a Pohronskej Polhory. Na hudobnej scéne pôsobia od roku 2001. Pieseň Let´s Get Together aj spolu s klipom venuje kapela všetkým ľuďom dobrej vôle.

„Pre nás symbolizuje túžbu, aby láska a krása hudby postupne zjednocovala všetkých aj v dnešnej náročnej dobe,“ vysvetlil líder skupiny The Elements Peter Šulek.

Ako prezradil zo zákulisa vzniku videoklipu Šulek, rodil sa kolektívne a tak nemá jediného autora či režiséra. Hlavnú ideu, samotné natáčanie a následný strih mali v rukách štyria kľúčoví ľudia – Šulko a Frodo z kapely The Elements, video producenti Jakub Lubellan a Betka Hrušovská. Ako doplnil Šulek, veľmi vďační sú aj Palimu Špačkovi a kamošom za živé zábery z festivalu Verím Pane 2014.

„Nátčanie sme začali koncom septmebra 2014 – cestou na koncert k príležitosti osláv 150. výročia Andreja Hlinku v Ružomberku. O mesiac na to sme natáčali našich fanúšikov – spevákov v Košiciach a natáčanie, strih a finálne úpravy sme dokončili v decembri v Banskej Bystrici,“ opísal Šulek.

The Elements
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM