Správy

Breznianska nemocnica uzatvorí svoje ambulancie: Kam presunie personál?

Nemocnica už v uplynulých dňoch na základe vzniknutej situácie, keď niektorí zamestnanci zostali v karanténe, dočasne pozastavila činnosť detského oddelenia a detského príjmu.

Ilustračný obrázok k článku Breznianska nemocnica uzatvorí svoje ambulancie: Kam presunie personál?
Zdroj: TASR/AP

Breznianska nemocnica od pondelka (26. 10.) do odvolania dočasne uzatvára nemocničné ambulancie – endokrinologickú, gastroenterolo­gickú, internú, neurologickú, anestéziologickú, cievnu a detskú hematologickú.

Personál z ambulancií presunie na lôžkové oddelenia. Informovalo o tom zdravotnícke zariadenie na svojej webovej stránke.

K rovnakému kroku od pondelka do 30. októbra pristúpila aj súkromná reumatologická ambulancia. Zrušila odbery a vyšetrí len skutočne akútnych pacientov, ktorí nejavia žiadne príznaky ochorenia či už na chrípku alebo COVID-19.

Breznianska nemocnica už v uplynulých dňoch na základe vzniknutej situácie, keď niektorí zamestnanci zostali v karanténe, dočasne pozastavila činnosť detského oddelenia a detského príjmu. Malí pacienti sú nasmerovaní na urgentný príjem pre dospelých, odkiaľ je privolaný lekár detského oddelenia, ktorý je stále k dispozícii.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM