Katarína Oravská Šport

Breznianske podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte majstrovstvá v centre mesta

Prenosy z hokejového šampionátu si Brezňania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch v našom meste, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas majstrovstiev navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Breznianske podniky sa pripravujú na hokejový ošiaľ: TAKTO si vychutnáte majstrovstvá v centre mesta
Zdroj: TASR

Prenosy z majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji si Brezňania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari podnikov. Zisťovali sme, či si u nich zápasy budete môcť pozrieť.

„Zápasy je možné sledovať na dvoch LED televízoroch,“ povedal nám J. Zachar z baru Zlatá Nymfa. „MS v hokeji je možné u nás sledovať na dvoch plazmách,“ uviedla Lucia Vaisová z Trojka Coffee Baru.

Ak preferujete radšej plátno, nájdete ho napríklad v Dart clube. „K dispozícii máme plátno a televízor. Budeme premietať všetky zápasy našej reprezentácie počnúc zápasom v sobotu o 12.15 hod. a nielen tie,“ uviedol Peter Pocklan.

Rovnako na dvoch televízoroch majú možnosť sledovať hokejové duely aj zákazníci Retro Baru. Ako však priznala majiteľka Renata Zvaríková, nie je to, čo to bývalo. „Ľudia kvôli hokeju nechodia už skoro vôbec, nie ako dakedy to bývalo. Aj minulý rok sme dávali na Facebook, že môžu u nás sledovať zápasy, ale nechodili na ne,“ povedala Zvaríková.

Štaitstiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás prár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM