Kristína Kožiaková Rôzne Rôzne

Breznianske sídliská sú pre mnohých v prvom rade domovom: Čo o nich ale vlastne viete?

Breznianske paneláky. Pre niektorých opachy, ktoré nie veľmi pridávajú vzhľadu mesta, pre iných domov plný spomienok. Charakteristické sídliská sú snáď v každom slovenskom meste, breznianske ale majú vlastné špecifiká.

Ilustračný obrázok k článku Breznianske sídliská sú pre mnohých v prvom rade domovom: Čo o nich ale vlastne viete?
Foto: Katarína Oravská

Súčasťou Brezna sú aj sídliská v ktorých rastú panelákové deti. Takto im niektorí vravia. Každé sídlisko má však svoj príbeh, ktorý tvoria jeho obyvatelia spolu s ním. V našom meste ich nie je veľa, no každé z nich má svoje špecifiká. Ukážte, akí ste v našom meste zorientovaní a trúfnite si na 10 otázok, týkajúcich sa práve breznianskych sídlisk.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom :)

Hrajte tu: Ako dobre poznáte sídliská v Brezne?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Poznáte mená starostov z Breznianskeho okresu?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM