Kristína Kožiaková Rôzne

Breznianski študáci nakrútili paródiu na známu reality šou: Pozrite VIDEO :)

Študentom z Brezna sa podaril pekný kúsok. Imitácia známej show im vyšla na jednotku. Na čom sa zabávali najviac?

Ilustračný obrázok k článku Breznianski študáci nakrútili paródiu na známu reality šou: Pozrite VIDEO :)
Zdroj: Dnes24.sk

Sezóna stužkových slávností už dávno skončila. Ako sme si zvykli so stužkovými slávnosťami prichádzali na svet mnohé kradnutia triednych kníh. Aj napriek pokročilému času, len prednedávnom uzrelo svetlo sveta nové video, o ktoré sa postarali študenti z Brezna. Kradnutie si odložili ako čerešničku na torte. Opäť sa stretávame s originálnym nápadom, ktorý určite stojí za vzhliadnutie.

Podľa slov študentov bol na odloženie nakrúcania prostý dôvod: „Neskoro nám prišli tričká,“ prezradili vážnosť dôvodu :-).

Priestor na natáčanie objavili nad sídliskom Mazorníkovo. Podľa ich slov sa im pri natáčaní plietli pod nohy rôzne zvieratá ako napríklad kozy, ovce či daniele. No povedzme si na rovinu, ako by to bolo, keby na farme neboli zvieratá.

S nápadom to vraj nebolo vôbec jednoduché. Na začiatku mali viacero alternatív a ako sme sa dozvedeli, celý scenár kradnutia triednej knihy sa zmenil večer pred natáčaním. „Stretli sme sa s ochotou aj od kameramanov, ktorí nám vyšli v ústrety a pomohli prekopať a zrealizovať náš nový nápad.“ „Triedna“ bola z nápadu študentov nadšená, neprotestovala a zhostila sa svojej úlohy.

„Kameraman sa poriadne zapotil, pretože niektoré scény sa natáčali na viackrát. Niekedy sa smiech nedal zastaviť.“ Ako nám ďalej prezradili asi najvtipnejším momentom bolo, keď pri súťaži v preťahovaní lanom skončili všetci na zemi aj s kozími bobkami na rukách. Veď pozrite ako to všetko dopadlo.

Môže vás zaujímať:

Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Breznianski študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane

Šmyknutie na šupke, a potom len začne pravé horehronské ródeo: Originálne VIDEO, ktoré jednoducho musíte vidieť!

Takúto traumu ste ešte nezažili: Déčkari z obchodnej vedia o čom je farmárčenie
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM