Kristína Kožiaková Rôzne

Brezniansky útulok v nových priestoroch: Chystá sa veľká sláva, podpisy od modelky, zaspieva aj Mirka Partlová!

Bezmocní psíkovia sa konečne dočkali a sťahujú sa do nových priestorov. Príďte podporiť krst nového TULÁČIKA. Termín vnútri.

Ilustračný obrázok k článku Brezniansky útulok v nových priestoroch: Chystá sa veľká sláva, podpisy od modelky, zaspieva aj Mirka Partlová!
Zdroj: TASR

Ako sme písali nedávno, útulok Tuláčik sa sťahuje do nových priestorov a pri tejto príležitosti bol vytvorený kalendár, ktorý si môžete na podporu tuláčikov zakúpiť.

„Všetci sme sa toho obávali, ale nakoniec sme to zvládli,“ prezradila nám Jana Kokavcová z OZ Tuláčik o sťahovaní tuláčikov do nových priestorov. Slávnostné otvorenie a krst „TULÁČIKA“ bude 8.11.2015 o 14:00 v nových priestoroch (Staničná 2511, pri malej stanici)

" Budeme radi, ak príde na otvorenie čo najviac ľudí a podporí túto charitatívnu akciu" rozpráva ďalej Kokavcová. Zaspievať príde Mirka Partlová, počas krstu bude k dispozícii charitatívny punč a prispieť tulákom budete môcť kúpou spomínaného kalendára na rok 2016, tričiek aj tašiek v benefičnom obchodíku. „Kalendár Tuláčik 2016 vám priamo na mieste podpíše Miss Slovensko 2015 Lujza Straková,“ pripomenula na záver Kokavcová.

Môže vás zaujímať:

Parádny úspech Ivky (29) z Brezna: Roky driny a odriekania stáli za to, pozrite to telo! FOTO

Je medzi nimi aj to vaše? Toto je 10 najčastejších priezvisk Brezna!

Foto: OZ Tuláčik

Tuláci sa tešia na svoje nové koterce: Príďte ich podporiť na krst nového útulku
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM