Aktualizované Kristína Kožiaková Krimi

Brutálny útok psa priamo v Brezne: Žena (†72) devastačným poraneniam podľahla

Hrozivý prípad v Brezne sa zmenil na tragédiu. Dôchodkyňa (†72) podľa polície žiaľ poranieniam tváre v Breznianskej nemocnici podľahla, útočil pes plemena čau-čau.

Ilustračný obrázok k článku Brutálny útok psa priamo v Brezne: Žena (†72) devastačným poraneniam podľahla
Zdroj: TASR

V Brezne podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Andrei Petrovičovej zaútočil na ženu (†72) pes. Hovorkyňa ďalej potvrdila, že pes jej dokonca patril. „Na základe oznámenia bola na miesto nešťastia vyslaná policajná hliadka. Po príchode našli ženu (†72), ktorá ležala na zemi, nehýbala sa a ani nekomunikovala,“ konkretizuje ďalej policajná hovorkyňa.

Podľa mužov zákona členovia hliadky poskytli prvú pomoc, aby zabránili vykrvácaniu a dali ženu do stabilizačnej polohy, kým neprišli záchranári, ktorí sa jej ujali.

„Na linku 112 zavolala nevesta a manžel „ vysvetľuje ďalej Petrovičová. „Žena leží s devastačnými poraneniami tváre v breznianskej nemocnici“, informoval nás hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici potvrdila, že sa jednalo o plemeno rasy čau-čau „tento pes už v minulosti napadol, ale nespôsobil žiadne poranenia.“ Žiaľ aktuálne informovala spravodajský portál Brezno24, že dôchodkyňa (†72) zraneniam podľahla.

„Poverený príslušník v Brezne začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, prípad je v štádiu vyšetrovania“ dodáva.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM