Jaroslava Parašínová Kultúra

Deň detí oslávite v Brezne aj v jeho okolí. 5 tipov, kam zobrať ratolesti

Mnohí rodičia rozmýšľajú, ako s deťmi osláviť ich sviatok. Ak ešte nemáte plány, môžu vám pomôcť aj naše tipy. V Brezne a okolí máte hneď niekoľko možností.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí oslávite v Brezne aj v jeho okolí. 5 tipov, kam zobrať ratolesti
10
Galéria
Foto: Stanislav Spáč / Zdroj: brezno.dnes24.sk

Ak rozmýšľate, čo kúpiť vašim ratolestiam k ich sviatku, možno je mnohokrát lepšie, staviť na zážitok. Žiaden dar sa mu nevyrovná. Ponúkame vám 5 tipov, kde osláviť deň detí a zažiť kopec zábavy. Strávte spoločne príjemný deň ako rodina a deťúrence budú spokojné, že zažili niečo nové a vôbec sa nenudili.

Deň detí na Koske

Na Kosodrevine detská oslava odštartuje už v piatok večer a potrvá až do soboty. V rámci začiatku podujatia sa deťom predstavia členovia horskej služby, ktorí im vysvetlia a poukážu na veľa zaujímavostí o pobyte na horách. Zábava bude gradovať detskou diskotékou kde to malý tanečníci budú môcť poriadne roztočiť. V sobotu od 15:00 bude program pokračovať disciplínami ako napríklad skákanie vo vreci, maľovanie rekordne veľkého obrazu, hľadanie pokladu okolo chaty a to nie je všetko. Večer si rodičia s deťmi budú môcť oddýchnuť pri opekačke.

Vydričkin zázračný deň

Deň detí oslávia v sobotu aj vo Vydrove. Túto sobotu 3. júna o 9:00 odštartuje poriadna zábava! Deti si vo Vydrove môžu vyskúšať netradičné športy a dozvedieť sa všelijaké zaujímavosti. Základná škola Jánošovka prinesie kultúrny program inšpirovaný slovenskými rozprávkami od Pavla Dobšinského. Spoznávanie prírody je neodbytnou súčasťou. K dispozícii tu bude aj veľké množstvo hier.

Športový deň detí

V rovnakom čase, v sobotu 3. júna, sa so svojimi ratolesťami môžete od 9:00 zabávať aj na Pohorelej. Na miestnom ihrisku sa najmenší poriadne zapotia. Keď naň dorazíte, uvidíte čo všetko si tu pre deti pripravili. Atrakcie v podobe najrôznejších súťaží v športových netradičných disciplínach si vaše deti zaručene užijú.

Športový deň MDD a rozprávkový les

Ani deti z Dolnej Lehoty oslava ich dňa s veľkým „D“ neminie. Základná škola s materskou školou a obec spojili svoje sily a vytvorili tak krásne podujatie. Chýbať na ňom nebude ani cesta rozprávkovým lesom. Na deti tu čakajú súťaže o medaily a krásne ceny, navyše si budú môcť nechať pomaľovať tváričky. Bez pohybu nezostanú ani rodičia. Chystá sa totiž aj futbalový zápas detí a rodičov. Celú akciu spestrí aj účasť miestneho hasičského zboru.

Grimmovci, zakliati bratia

Víkend si budete môcť doplniť aj o divadelné predstavenie určené pre najmenších. Na nedeľu sa v našom meste chystá divadielko! Do mestského parku ho prídu zahrať skutoční herci. Tí sa bezpochýb, ako obvykle, postarajú o skvelú atmosféru. Možnosť sledovať so svojimi detičkami toto predstavenie, budete mať od 16:00. Potrvá do 17:30.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, ako vyzeralo divadielko v mestskom parku, či rozprávkový les na lúke nad nemocnicou!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Minuloročné zábery z cesty rozprávkovým lesom a nedeľného divadielka
10
Galéria
Foto: Stanislav Spáč / Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM