Rôzne

Deti na Horehroní budú súťažiť o najlepšie video, ako prilákať dovolenkárov

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie vyhlasuje súťaž "Jedličková" pre všetkých žiakov základných a stredných škôl z regiónu Horehronie.

Ilustračný obrázok k článku Deti na Horehroní budú súťažiť o najlepšie video, ako prilákať dovolenkárov
6
Galéria
Zdroj: horehronie.net

Hlavnou úlohou detí s pomocou triednych učiteľov je vytvorenie zaujímavých a originálnych videí na tému „Pozvanie na zimnú dovolenku na Horehroní“, informovala výkonná riaditeľka OOCR Petra Ridzoňová Hlásniková.

„Pre žiakov sme tento rok pripravili jedinečnú možnosť stráviť jedličkovú slávnosť netradične v novom turisticko-informačnom centre (TIC) Horehronie v Bystrej. Pre TIC to budú prvé Vianoce, a preto chceme, aby i žiaci prispeli svojimi nápadmi nielen pri natáčaní videa, ale tiež pri vyzdobení vianočného stromčeka, ktorý bude naše infocentrum skrášľovať celé sviatky,“ priblížila riaditeľka.

Všetky poslané videá budú zverejnené na oficiálnej facebookovej stránke regiónu Horehronie. Súťaž trvá od 19. novembra do 2. decembra a verejnosť môže hlasovať prostredníctvom „lajkov“ videí, ktoré sa jej budú najviac páčiť. Výhercu súťaže vyhlásia 3. decembra.

Ilustračné foto, horehronie.net

Pišta z Taiwanu na Horehroní
6
Galéria
Zdroj: horehronie.net
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM