Jaroslava Parašínová Rôzne

Dni mesta Brezno lákajú dobrotami. Koľko zaplatíte za pivo, klobásku, či trdelník?

Atmosféra Dní mesta Brezna je na námestí neprehliadnuteľná. Stánky s remeselnými výrobkami, či vôňa pečenej klobásky ju dokonale dotvárajú. Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá s cenami.

Ilustračný obrázok k článku Dni mesta Brezno lákajú dobrotami. Koľko zaplatíte za pivo, klobásku, či trdelník?
39
Galéria
Foto: Jaroslava Parašínová / Zdroj: Dnes24.sk

V piatok otvorili v centre mesta svoje stánky predajcovia s občerstvením, ale aj remeselníci a stánkari s ďalšími výrobkami. Na breznianskom námestí momentálne nájdete snáď všetko od výmyslu sveta. Pozreli sme sa na dobroty Dní mesta Brezno zblízka, aby sme si posvietili na ich ceny.

Medovinu na trhoch si môžete zakúpiť už od jedného eura za 1 dcl. K dispozícii sú aj najrôznejšie príchute ako orechová, či mandľová. Varené vínko nechýba tiež. Za 1 dcl bieleho či červeného zaplatíte 0,50 eur.

Ak dostanete chuť na čaj, za 1,00 eur si budete môcť dopriať viaceré druhy. Cena kávy začína tiež na jednom eure. Cena tvrdého alkoholu sa tu pohybuje v rozmedzí od 1,00 eur do 2,00 eur za 0,04 dcl. Cena čapovanej kofoly zase 0,20 eur za 1dcl. Čapované malé pivo vás vyjde na 0,80 eur. Veľké na 1,20 eur.

Zachutí iste aj pečená klobása. Jej cena začína na 2,30 eur alebo cigánska za 2,20 eur. Pochutiť si môžete aj na kukurici (1,50 eur), či trdelníku (2,50 eur). V podobnej cenovej relácii sa pohybujú aj rôzne druhy netradičných, slaných, či sladkých pampúchov. Chutné placky vás vyjdu na 0,60 eur.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z tohtoročných Dní mesta Brezno!

V OBRAZOCH: Dni mesta Brzeno lákajú na námestie
39
Galéria
Foto: Jaroslava Parašínová / Zdroj: brezno.dnes24.sk
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM