Kristína Kožiaková Rôzne

Fantastický úspech fotoklubu z nášho regiónu: V celoslovenskej súťaži na 1. mieste!

Uplynulý víkend sa v Banskej Bystrici stretli nadšenci fotografie na vyhodnotení celoštátnej súťaži fotoklubov. Fotoklub z nášho okresu získal spomedzi šestnástich zúčastnených najviac bodov.

Ilustračný obrázok k článku Fantastický úspech fotoklubu z nášho regiónu: V celoslovenskej súťaži na 1. mieste!
Zdroj: TASR

Fotoklub Granus z Podbrezovej získal najviac bodov v tohtoročnej celoštátnej súťaži fotoklubov Petzvalov mapový okruh. Súťaž vyhodnotili a ceny odovzdali počas uplynulého víkendu v Banskej Bystrici.

Druhým fotoklubom spomedzi šestnástich, ktoré sa tento rok zapojili do súťaže, bol fotoklub Gama zo Žiliny a ako tretí sa umiestnil Piešťanský fotoklub. „Petzvalov mapový okruh vznikol pred 22 rokmi v Podpolianskom osvetovom stredisku vo Zvolene, ako tvorivá konfrontácia slovenských amatérskych fotoklubov. Súťažné fotografie jednotlivých členov fotoklubov si hodnotia fotokluby navzájom,“ uviedol jeden zo zakladateľov súťaže Jozef Fašanga. Každý rok sa záverečné hodnotenie koná v inom meste a zo súťaže vzniká aj katalóg.

Medzi členov fotoklubu Granus patrí aj Stanislav Spáč. Prečítajte si rozhovor o jeho vášni k fotografovaniu: Fotograf z Brezna už zažil pri robote kadečo

Môže vás zaujímať:

Kameraman Andrej o svadobných videách: Brezňania, zabudnite konečne na trojhodinovú nudu, toto je IN!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM