Jaroslava Parašínová Rôzne

FOTO: Breznianske výklady zaplnili tablá maturantov. Ktoré je podľa vás NAJ?

Pri prechádzke po námestí, v týchto dňoch narazíte vo výkladoch obchodov, na tablá našich maturantov. Pozrite si ich foto a zahlasujte za svojho favorita.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Breznianske výklady zaplnili tablá maturantov. Ktoré je podľa vás NAJ?
15
Galéria
Foto: Jaroslava Parašínová / Zdroj: brezno.dnes24.sk

Máj, je nie len mesiac lásky, ale aj maturít. Svoje o tom vedia všetci stredoškoláci, ktorých čaká skúška dospelosti. Aj v Brezne tento mesiac na školách prebiehajú maturity. Pre študentov to bude poriadna výzva. Pre niektorých možno hračka, iní sa zase poriadne zapotia. Tablo je bezprostrednou súčasťou maturít. Žiaci sa teda v posledných dňoch, zaoberali aj jeho prípravou.

Prešli sme sa po breznianskom námestí a tablá sme pre vás nafotili. Videli sme rôzne motívy a s výberom viacerých si študenti dali iste veľa námahy.

Obyvatelia Brezna sa pri výkladoch radi pristavujú. Zvyčajne preto, lebo na fotografiách hľadajú svojich známych, kamarátov či rodinu. Taktiež však vedia oceniť aj estetickú zložku a s údivom sa tak na tablá pozerajú.

Pýtali sme sa staršej dámy, koho na obrázku tak usilovne hľadá. „Na jednej z fotiek, by mala byť aj moja vnučka. Už je z nej veľká maturantka, bola som zvedavá. Z diaľky doslova vábia človeka, aby prišiel bližšie a pozrel sa. Tak som sa tu jednoducho pristavila,“ povedala nám pani Lucia.

Na námestí sme našli 5 maturantských tabiel. Je však možné, že sme niečo prehliadli. Pozrite si našu fotogalériu a zahlasujte za tablo, ktoré je podľa vás najkrajšie, či najkreatívnejšie. Rozhodovanie isto nebude ľahké.

V OBRAZOCH: Tablá breznianskych maturantov
15
Galéria
Foto: Jaroslava Parašínová
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM