Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Chladné počasie stavbárov nezastavilo. Brezniansky obchvat rastie pred očami

Aj napriek nepriazni počasia a značnému ochladeniu sa na obchvate Brezna stále pracuje. Pozrite si aktuálne zábery z výstavby!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Chladné počasie stavbárov nezastavilo. Brezniansky obchvat rastie pred očami
Zdroj: Dnes24.sk

Už pravidelne vám prinášame aktuálne správy, ako pokračujú práce na breznianskom obchvate. Rovnako zisťujeme aj novinky o obmedzeniach či termínoch.

Čítajte tiež: FOTO: Dokončenie breznianskeho obchvatu sa posúva. Nový termín aj obmedzenia!

Nedávno sme vám priniesli unikátny pohľad na to, ako vyzerá obchvat z vtáčej perspektívy v článku: FOTO: Brezniansky obchvat z vtáčej perspektívy. Pohľad, aký sa len tak nenaskytne

„Momentálne sa stavebné práce realizujú podľa upraveného HGM s termínom ukončenia stavby v máji 2017,“ uviedla pre Brezno 24 Zuzana Hromcová hovorkyňa Slovenskej správy ciest.

Ako povedala ďalej, práce sa realizujú na hlavných objektoch stavby. Konkrétne cesta I/66, križovatka Brezno – mesto, okružná križovatka Mazorníkovo, most nad riekou Hron a železničnou traťou, protihlukové steny a zárubné múry na Mostárenskej ulici.

„Hlavne sa realizujú práce na lávke pre peších, ktorá sa plánuje odovzdať do užívania do konca roka 2016,“ prezrádza ďalej Hromcová.

Samozrejmosťou pri takejto veľkej stavbe sú aj obmedzenia, ktoré sú podľa informácií od hovorkyne na ceste I/66 na začiatku úseku, a hlavne na Mostárenskej ulici z dôvodu realizácie lávky pre peších.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, ako pokročili práce na breznianskom obchvate!

Môže vás zaujímať:

Hľadáte si program na víkend? TOP 7 akcií ako ušitých pre Brezňanov

FOTO: Októbrový sneh v uliciach. Brezňania sa zobudili do bieleho rána

V OBRAZOCH: Brezniansky obchvat nám rastie pred očami
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM