Jakub Forgács Krimi

FOTO: Dvojica Brezňanov v rukách kriminalistov. Čo všetko objavili muži zákona?

Breznianski kriminalisti v pohotovosti! Na súdny príkaz vykonali obhliadku bytu a dvoch motorových vozidiel priamo v meste. A výsledok?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dvojica Brezňanov v rukách kriminalistov. Čo všetko objavili muži zákona?
10
Galéria

„Vo štvrtok v podvečerných hodinách vykonali breznianski kriminalisti na základe povolenia súdu, prehliadku bytu na Novomeského ulici v Brezne, ako aj dvoch osobných motorových vozidiel,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Pozornosti neunikli ani muž (29) a žena (21) z Brezna, u ktorej bolo počas osobnej prehliadky nájdených päť kusov zatavených striekačiek s obsahom zatiaľ nezistenej bielej kryštalickej látky, ako aj ďalší podozrivý materiál. Všetky zaistené veci boli za účelom zistenia ich pôvodu, zaslané na expertízne skúmanie,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla Kováčiková, vyšetrovateľ v Brezne už začal trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. „Obidve osoby boli zadržané ako podozrivé a boli umiestené do cely predbežného zadržania,“ dodala. V prípade, že kriminalistická expertíza potvrdí prítomnosť omamných a psychotropných látok, budú pravdepodobne obidvaja čeliť obvineniu z drogovej trestnej činnosti.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, čo všetko našli kriminalisti pri prehliadkach!

V OBRAZOCH: Zásah kriminalistov na ulici v Brezne s nepríjemným zistením
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM