Kristína Kožiaková Rôzne

FOTO: Mladý Brezňan vo finále talentovej šou. Reakcia na úspech aj odkaz fanúšikom

Martin Vetrák dokázal, že jeho spev je jedinečný. Svedčí o tom nielen pozvanie na turné od speváčky Lucie Bílej, ale aj obrovská podpora od ľudí!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladý Brezňan vo finále talentovej šou. Reakcia na úspech aj odkaz fanúšikom
7
Galéria
Foto: Stanislav Spáč

Martin Vetrák sa objavil v semifinále talentovej šou Československo má talent. Brezňania s napätím očakávali, či ich rodák postúpi do finále alebo nie. Podľa informácií, ktoré zazneli počas šou Maťo postúpil, dokonca s najväčším počtom hlasov, a tak sa môžeme tešiť na jeho ďalšie vystúpenie.

Nečakaná ponuka

„Bol som veľmi nervózny. Nie preto, či postúpim, ale preto, aby som nesklamal ľudí, ktorí mi verili,“ prezradil Martin pre našu redakciu.

Lucka Bílá po Martinovom vystúpení naznačila, že by ho mala rada aj na svojom turné. „Svojou reakciou veľmi potešila. Či sa to podarí, to už musí vedieť ona. Ja jej ďakujem aj tak, či už si zaspievam s ňou alebo nie. Vážim si, že to povedala a vážim si ju ako speváčku,“ priznáva sa Martin.

Obrovský úspech

Podľa vlastných slov podobný úspech nečakal. „Aj keď som vedel, že ľudia okolo mňa tie SMS-ky posielali. Potom som si povedal, ak nepostúpim, bude ma to mrzieť kvôli ľudom, ktorí mi ich poslali,“ rozpráva skromný spevák.

„Hlavne som chcel zaspievať tak, aby sa to ľudom páčilo.“

„Chcem odkázať všetkým ľudom, že si vážim každé jedno vyjadrenie podpory a aj každú jednu SMS-ku. Prajem im veľa radosti v živote!“, dodal na záver Martin.

Pozrite si Martina Vetráka v našej fotogalérii

Brezniansky spevácky talent. Zaspievať si s ním chce aj Lucka Bílá
7
Galéria
Zdroj: Martin Vetrák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM