Krimi

FOTO: Muž z Brezna neoprávnene jazdil na dvoch autách na Orave

Policajti muža vypátrali a tiež zistili, že sa dopustil majetkovej trestnej činnosti aj v minulosti pre ktorú si momentálne odpykáva trest.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Muž z Brezna neoprávnene jazdil na dvoch autách na Orave
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Žiline

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Dolnom Kubíne v uplynulých dňoch obvinil z prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s pokračujúcim prečinom neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a v súbehu s pokračujúcim prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia 32-ročného Jána z Brezna.

Obvinený muž mal v prvej polovici apríla tohto roku cez otvorenú bránu vojsť do dvora rodinného domu v obci Oravská Polhora. V otvorenej garáži mal nasadnúť do auta Opel Agila, ktoré malo kľúče v spínacej skrinke.

„S autom sa mal odviezť do Tvrdošína, kde mal v krovinatom teréne za bývalou strelnicou auto odstaviť. Tam mal nasadnúť do iného auta Peugeot Partner, ktoré malo tiež kľúče v spínacej skrinke a s týmto sa mal odviezť do obce Horná Lehota, kde auto odstavil,“ informovala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ v Žiline.

Policajti muža vypátrali a tiež zistili, že sa dopustil majetkovej trestnej činnosti aj v minulosti pre ktorú si momentálne odpykáva trest.

Okrem iného mu bol Okresným súdom v Malackách právoplatne uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. Za nové obvinenia mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Krádež áut
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Žiline
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM