Jakub Forgács Rôzne

FOTO: Prípravy na Vianočné trhy vrcholia. Centrum Bystrice zaplnili stánky

Centrum mesta už začína dýchať vianočnou atmosférou. Desiatky stánkov stoja a sú pripravené na začiatok Vianočných trhov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Prípravy na Vianočné trhy vrcholia. Centrum Bystrice zaplnili stánky
21
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Už vo štvrtok 29. novembra v Bystrici odštartujú Vianočné trhy. Tie už neodmysliteľne patria k Banskobystrickým Vianociam a atmosfére najkrajších sviatkov roka. My sme sa vybrali do centra už deň vopred, aby sme pre vás zachytili atmosféru príprav.

Na Námestí SNP už od utorka stojí vianočný stromček, ktorým je smrek pichľavý z Moskovskej. Ten sa rozsvieti s príchodom Mikuláša vo štvrtok 6. decembra. Okrem toho je pripravená vianočná výzdoba na stĺpoch verejného osvetlenia aj desiatky drevených stánkov, ktoré čakajú na svoje otvorenie. Postavili ich v uplynulých dňoch a v stredu ich ešte dozdobovali a dopĺňali potrebným vybavením.

Vianočné trhy na Námestí SNP v Banskej Bystrici sa začínajú 29. novembra a potrvajú do 2. januára budúceho roka. Ako prvé a najdlhšie budú otvorené stánky s občerstvením, denne od 11:00, zatvárať sa budú krátko pred polnocou. Od 6. do 21. decembra k nim pribudnú i stánky s vianočným sortimentom, ktoré ponúknu keramiku, výrobky z dreva, kože, kovu, šperky, dekorácie či iné vianočné výrobky. Tie sa budú otvárať denne od 9:00 a zatvárať o 20:00.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z príprav Vianočných trhov v Bystrici!

V OBRAZOCH: Centrum Bystrice už začína dýchať vianočnou atmosférou
21
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM