Jakub Forgács Krimi

FOTO z miesta krvavej udalosti. Mladík pri Brezne dobodal kamaráta

V dedine neďaleko Brezna došlo k hrozivej udalosti. Podľa slov polície zaútočil mladík kuchynským nožom na kamaráta. Čítajte podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta krvavej udalosti. Mladík pri Brezne dobodal kamaráta
Zdroj: Policajný zbor SR

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystriciobvinil muža (19) z Valaskej z obzvlášť závažného zločinu vraždu v štádiu pokusu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„Ku skutku došlo v stredu (31.8.) krátko pred 5:30, po tom ako traja kamaráti spoločne konzumovali rôzne alkoholické nápoje a hrali počítačové hry v rodinnom dome na Chalupkovej ulici vo Valaskej (okres Brezno). Obvinený najskôr vo vnútorných priestoroch domu a následne aj pred domom zaútočil kuchynským nožom na svojho kamaráta (18). Opakovane ho bodal do oblasti hrudnej a brušnej dutiny a spôsobil mu mnohopočetné bodno-rezné poranenia, ktoré si vyžiadali okamžitú hospitalizáciu s operačným zákrokom,“ pokračovala hovorkyňa.

„Páchateľa, ktorý sa po spáchaní skutku ukrýval v neďalekom krovinatom poraste, sa podarilo za pomoci služobného psa ešte v ranných hodinách vypátrať a zadržať. Po vykonaní procesných úkonov bol obvinený mladík umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ povedala Petrovičová s tým, že sudca Okresného súdu v Banskej Bystrici včera (1.9.) rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Čo viedlo páchateľa k spáchaniu tohto trestného činu, ukáže až ďalšie vyšetrovanie. V prípade dokázania viny, hrozí za tento zločin trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Čítajte tiež:

Pes v Brezne napádal psov aj ľudí. Pri Hrone padol osudný výstrel

Pomsta exekútorovi po slovensky: Päťtisíc eur prieniesol muž z Detvy v centoch!

Dôsledky krvavého útoku neďaleko Brezna v OBRAZOCH
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM