Stanislav Černák Krimi

Rozsiahla evakuácia: Policajti v kraji zasahovali až v 15-tich pobočkách banky!

Rozsiahla evakuácia ľudí v Banskobystrickom kraji! Muži zákona dnes zasahovali v našom kraji až v pätnástich pobočkách známej banky.

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahla evakuácia: Policajti v kraji zasahovali až v 15-tich pobočkách banky!
Zdroj: Dnes24.sk

„Dnes prijala polícia v Banskobystrickom kraji anonymné oznámenie o tom, že v pobočke finančnej inštitúcie je umiestnená ostrá nástražná bomba. Ide o konkrétnu, jednu sieť finančných inštitúcii, ktorá má v Banskobystrickom kraji 15 pobočiek. Keďže v oznámení nebolo konkrétne uvedené, o ktorú z pobočiek ide, bolo potrebné zo strany polície vykonať opatrenia vo všetkých jej pobočkách,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková. Podľa informácií nášho portálu, policajti kvôli nahláseniu bomby zasahovali v pobočkách Prima banky.

Ako ďalej prezradila Vašková, pracovníci pobočiek boli evakuovaní, na všetkých objektoch predmetnej finančnej inštitúcie sa vykonávali potrebné opatrenia. „Na mieste sú pyrotechnici, špeciálne vycvičené služobné psi na vyhľadávanie výbušnín a iné zúčastnené zložky. Vykonávajú sa prehliadky týchto objektov, a teda preverujeme, či sa anonymné oznámenie zakladá na pravde. Bližšie informácie k udalosti poskytneme neskôr,“ dodala.

Foto: ilustračné

Policajti zasahujú až v 15-tich pobočkách banky
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM