Kristína Kožiaková Rôzne

Jedinečná talk show. V Brezne dostanú priestor nové nápady a inšpirujúci ľudia

Chcete rozbehnúť podnikanie a neviete ako? Zaujímajú vás inšpiratívni ľudia, ktorým sa to podarilo? Rady, ako na to získate na nevšednom podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná talk show. V Brezne dostanú priestor nové nápady a inšpirujúci ľudia
7
Galéria
Zdroj: Štart ups

Zaujímajú vás príbehy známych lokálnych podnikateľov, príbehy mladých úspešných ľudí z mesta alebo by ste chceli začať podnikať? To, ako na to a odkiaľ vziať na rozbehnutie vlastného biznisu peniaze, sa dozviete v motivujúcej talk show s inšpiratívnymi ľuďmi, ktorá vás zaručene nakopne.

Štart ups sa uskutoční v breznianskej synagóge vo štvrtok 1. decembra 2016 o 17:30

Podujatie Štart Ups je talk show o podnikaní v regiónoch Slovenska, v ktorej vystúpia jednak lokálni podnikatelia, ktorí sa s vami podelia o svoje skúsenosti a zážitky z ich cesty za úspechom, ale aj zástupcovia štátnych a súkromných spoločností a inštitúcií, ktorí vám poradia ako získať financie na rozbehnutie vlastného podnikateľského nápadu.

Na podujatí vystúpia aj úspešní ľudia z mesta Brezno, ktorí sa venujú nezvyčajnému biznisu, o ktorom ste možno ani netušili, že existuje.

Podujatie je súčasťou roadshow Štart Ups po Slovensky, ktorá sa koná od mája 2016 do februára 2017 v okresných mestách Banskobystric­kého kraja.

Zaujímavý rečníci

Podujatie otvorí primátor mesta Brezno Tomáš Abel. Ako rečníci vystúpia podnikateľ Ján Gréner zo spoločnosti Jazyková škola IC-Centre, Vratko Strmeň zo spoločnosti SK Catering a Ján Maruškin z Akton. Na podujatí vystúpi taktiež Martin Pechovský, ktorý predstaví jeho startup z Banskej Bystrice, Barbora Figľušová, ktorá predstaví projekt ovocnej farmy Čučoriedkovo, Jozef Kvoriak zo súťaže Miss Horehronie, Michaela Giertlová so svojou značkou Fake Folk, zástupcovia Úradu práce sociálnych vecí a rodiny, zástupcovia Slovenskej sporiteľne a ďalší ctení hostia.

Na podujatí bude vystavený a odprezentovaný aj svetový unikát – slovenský drevený počítač Xerry.

Pozrite si zábery z predchádzajúcich podujatí Štart Ups na Slovensku v našej fotogalérii.

FOTO: Motivujúca talk show práve pre teba
7
Galéria
Zdroj: Štart ups
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM