Katarína Oravská Futbal

Káder železiarov má nového člena: Nastúpiť by mal už v najbližšom zápase proti Trnave

Podbrezová má na súpiske nové meno. Záložník pochádzajúci z metropoly východu má byť trénerom k dispozícii už v nedeľnom zápase proti Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Káder železiarov má nového člena: Nastúpiť by mal už v najbližšom zápase proti Trnave
Zdroj: TASR

Futbalový tím ŽP Šport Podbrezová má nového člena. Je ním slovenský 24-ročný záložník Peter Gál-Andrezly. Ako uvádza oficiálna stránka FO ŽP Šport Podbrezová, manažment tak reagoval na odchod Dominika Kunu, ktorý ukončil hosťovanie v podbrezovskom klube a vrátil sa do Michaloviec a tiež na zranenie Juraja Hovančíka v zápase v Trenčíne. Podrobnosti nájdete v článku Zlá správa pre podbrezovských fanúšikov: Hovančík podstúpil operáciu, pozrite, koľko si až poleží!

Andrezly je košický rodák. V košickom drese odohral v Corgoň lige v rokoch 2010 až 2013 tridsaťjeden ligových zápasov. Na začiatku tohto roka prestúpil do českého Znojma. V Gambrinus Lige odohral deväť súťažných stretnutí. Bol na viacerých skúškach v zahraničných kluboch, v rámci nich si zahral v prestížnom prípravnom zápase proti španielskemu Realu Madrid. Andrezly by mal za Podbrezovú nastúpiť už v nedeľnom zápase proti Trnave.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM