Katarína Oravská Kultúra

Koncert, biatlon, ples... Brezňania, vyberte si program na víkend

Čo s voľným časom už v piatok večer či cez víkend? Odporúčame vám siahnuť po niektorej z možností v Brezne, ktoré sú v ponuke aj počas tohto víkendu.

Ilustračný obrázok k článku Koncert, biatlon, ples... Brezňania, vyberte si program na víkend
Zdroj: Webnoviny.sk

Talent Night

Tanečník Miroslav Bruise Žilka – finalista nemeckého Das Supertalent a úspešný súťažiaci Česko Slovensko má talent 2013 príde do Brezna. Svoje umenie predvedie v piatok večer v Sirius clube Brezno.

EKŠN

Vy zahaste smäd, my zahasíme hlad. To je heslo v Green pube. V piatok aj sobotu od 19.00 tu zjete presne toľko, koľko vypijete. Za každé vypité alko totiž dostanete 50 gramov jedla.

Šumná stopa

Konať sa bude v sobotu na Šumiaci. Ide o druhý ročník podujatia pre nadšencov bežeckého lyžovania.

Pochod vďaky – memoriál Jána Zemku

27. ročník tradičného turisticko-lyžiarskeho pochodu, k 69. výročiu oslobodenia mesta Brezno sa bude konať v sobotu od 9.00. Stredne náročná trasa začne v Čiernom Balogu pri pamätníku SNP a pokračovať bude do Brezna v dĺžke 12 kilometrov cez horský hrebeň Koreňová.

Desmod

Známu slovenskú kapelu predstavovať netreba. Koncertovať budú v sobotu o 19.00 v kultúrnom dome v Brusne. Špeciálnym hosťom je Lucia Filipová.

Jubilejný 10. Reprezentačný mestský ples

Konať sa bude v sobotu od 19.00 vo veľkej sále hotela Ďumbier. V cene vstupenky je hlavné a polnočné menu, nápoje a samozrejme tombola. Plesom bude sprevádzať moderátor Peter Marcin. O zábavu sa postará skupina Replay Band a ľudová hudba Slančíkovci. Hviezdou večera bude český „hurikán“ a trojnásobný Zlatý slávik Dalibor Janda. Okrem iného vystúpia profesionálne tanečné páry a hrať bude DJ Falco.

Bezplatné testovanie lyží Lusti

Celý tento víkend si môžete na Táľoch zadarmo otestovať lyže Lusti.

Viessmann pohár v biatlone

Cez víkend prebehnú v Osrblí rýchlostné a vytrvalostné preteky. Tešiť sa môžete na I. kolo žiakov a II. kolo dorastu a dospelých.

Oldies Party

DJ Shuro a množstvo nestarnúcich hitov. To je kombinácia sobotného večera v Sirius clube Brezno.

Countrycross

Na motorky sa môžete tešiť v nedeľu od 10.00, kde inde, ako na Lúčkach.

Mníška

V nedeľu o pol ôsmej večer premietne kino Mostár drámu Mníška. Historický príbeh je spracovaný podľa románu Denisa Diderota.

Zdroj: brezno.sk, TIK, tale.sk, siriusclub.sk

DESMOD - Spočítaj
1
Galéria
Víkend 17.1. - 19.1.2013
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM