Jakub Forgács Krimi

Kontrola na Horehroní s prekvapivým záverom: Muž adresoval policajtom tieto slová

Vodič narazil na policajnú kontrolu smerom z Čierneho Balogu do Brezna. Nasledovala prekvapivá správa, ktorú muži zákona zverejnili.

Ilustračný obrázok k článku Kontrola na Horehroní s prekvapivým záverom: Muž adresoval policajtom tieto slová
Zdroj: TASR/František Iván

Nie každý vníma policajné kontroly negatívne. Svedčí o tom aj reakcia vodiča, ktorú krajskí policajti zverejnili na svojej facebookovej stránke so slovami: „Ďakujeme, že si takéto skúsenosti s políciou nenechávate pre seba. Takéto milé slová sú pre nás veľmi významné.“

Reakcia vodiča

„Dňa 06.03.2021 v čase cca o 01.20 hod. som bol na Ceste osloboditeľov smerom z Čierneho Balogu do Brezna podrobený cestnej kontrole. Kontrolu vykonala dvojčlenná motorizovaná hliadka, bohužiaľ ale nezaznamenal som ich mená, ani osobné čísla,“ napísal vodič.

„Napriek tomu, že sa jednalo podľa môjho odhadu o veľmi mladých príslušníkov Policajného zboru, chcel by som oceniť ich prístup, kedy pri vykonávaní úkonov- kontrola vodiča, vozidla, dodržiavanie protiepidemio­logických opatrení boli skutočne dôslední, ale zároveň konali bez zbytočných prieťahov a ich správanie a vystupovanie bolo asertívne, ale slušné a profesionálne­.“ dodal.

A aké skúsenosti máte s policajnými kontrolami vy? Napíšte nám o tom v komentári pod článkom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM