Katarína Oravská Samospráva

Kotleba odmietol zaradiť návrh na vymenovanie riaditeľky domova do programu... vypíše sa nové výberové konanie!

Úrad vypíše nové výberové konanie na post riaditeľa domova dôchodcov a sociálnych služieb v Tisovci. Župan Marian Kotleba odmietol návrh na vymenovanie riaditeľky zaradiť do programu rokovania poslancov. Bola totiž doručená sťažnosť na priebeh a výsledky výberového konania.

Ilustračný obrázok k článku Kotleba odmietol zaradiť návrh na vymenovanie riaditeľky domova do programu... vypíše sa nové výberové konanie!
Zdroj: TASR

O riaditeľovi Domova dôchodcov a domova sociálnych služieb (DS a DSS) v Tisovci sa rozhodne v novom výberovom konaní. Informoval o tom hovorca Úradu banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Miroslav Belička.

Návrh na vymenovanie riaditeľky DS a DSS v Tisovci odmietol predseda BBSK Marian Kotleba, pre doručenú sťažnosť na priebeh a výsledky výberového konania, zaradiť do programu januárového mimoriadneho zasadnutia Zastupiteľstva BBSK v Jelšave. „Prešetrenie sťažnosti priamo v zariadení v Tisovci, na ktorom sa zúčastnili aj poslanci Zastupiteľstva BBSK Božena Kováčová a Daniel Gelien, potvrdilo jej opodstatnenosť. Víťazka výberového konania nesplnila jednu z podmienok výberového konania a to minimálne trojročnú prax v riadiacej funkcii,“ informoval Belička.

Na obsadenie miesta riaditeľa DS a DSS v Tisovci bude preto vyhlásené nové výberové konanie.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM