Kristína Kožiaková Rôzne

Kozmetička Mija z Brezna bude reprezentovať Slovensko: Konkurencii pri jej modelke len padla sánka! FOTO

Skvelý úspech! Miriam Karolová na prestížnej make-up súťaži obsadila 1. miesto a konkurencia bola naozaj silná. Zadanú tému Hawai stvárnila ako nik. Veď pozrite, na čo stavila!

Ilustračný obrázok k článku Kozmetička Mija z Brezna bude reprezentovať Slovensko: Konkurencii pri jej modelke len padla sánka! FOTO
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk

Známa breznianska kozmetička Miriam Karolová (Mija) sa zúčastnila Majtrovstiev Slovenskej republiky v Make – upe, ktoré sa konali 2.10.2015 v areáli výstavného centra Incheba Expo v Bratislave počas 29. ročníku veľtrhu kozmetiky Interbeauty a postavila sa na najvyšší stupienok.

„Ďaľej budem reprezentovať Slovensko na Medzinárodných majstrovstvách v Make – upe, ktoré sa uskutočnia 5.3.2016 počas veľtrhu Beauty International 2016 v Dűssel­dorfe“ prezradila Mija.

Na súťaž sa môže prihlásiť ktokoľvek, kto si trúfa povedala Mija a prezradila nám, že toto nebol jej prvý úspech na MS.

„Majstrovstiev som sa zúčastnila viackrát, pričom sa mi podarilo dvakrát za sebou obsadiť 3.miesto. Teraz som to vyhrala a veľmi sa teším, pretože mojim cieľom je čo najlepšie sa umiestniť v Düsseldorfe.“

Hawai

Téma na tento rok bola Hawai, pričom podmienkou každého súťažiaceho je nájsť si modelku, oblečenie k danej téme a účes. „Ja som mala známu modelku Barboru Bakošovú 1.ViceMiss 2015 a šaty od známeho módneho návrhára Lukáša Kimličku. O vlasy sa modelke postaral šikovný kaderník Pavol Závadský.“ Ako sme sa dozvedeli, nieje to len o samotnom Make – upe, ale samozrejme za tým stojí celý tím ľudí, ktorí pomáhajú.

V súťaži sa hodnotia 4 kritéria: 1. detail líčenia očí, 2.detail líčenia úst, 3.vypracovanie samotného make – upu a 4-té kritérium je celkový dojem.

Očakávala takýto výsledok?

„Vždy som sa poctivo pripravovala na túto súťaž niekoľko mesiacov dopredu, ale tentokrát som sa tomu nestíhala tak venovať ako po iné roky, no na pódiu mi to proste vyšlo :).“ Mija sa ďalej priznáva, že líčenie si naozaj užívala a tých 40 minút líčila s radosťou a bez akejkoľvek nervozity.

Témy sa chcela zhostiť inak ako všetci očakávajú. Vtipné na to všetkom bolo, že zariskovala, pretože na tému sa pozrela z úplne iného pohľadu. „Vedela som, že pri slovku Hawai si každý predstaví veľké palmové sukne a kvetové vence na krku aj na hlave“.

„Ja som si povedala, že to chcem iné. Žiadne kvety vo vlasoch ani palmové sukne. Potlač kvetov na šatách hrali krásnymi farbami. Pre mňa platí, že v jednoduchosti je krása.“

Z 10 -tich súťažiacich bola Mijina modelka naozaj iná. "Práve preto bola výnimočná a bola to správna voľba :-) " dodala na záver Mija. My jej želáme veľa úspechov v Düsseldorfe.

Už v najbližšej dobe prinesieme rozhovor o chybách, ktoré robíte dámy pri líčení, a samozrejme radiť bude MIJA.

Môže vás zaujímať:

Sexi misska zapózovala na našich lúkach a dokonca zadarmo: V Brezne sme taký kalendár ešte nemali! FOTO

Breznianska kaderníčka radí:5 najčastejších chýb, ktoré robia ženy na svojej korune krásy

Foto: Miriam Karolová

Miriam Karolová najlepšia na Slovenku:Štýlom Hawai očarila
3
Galéria
Foto: Kristína Kožiaková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM