Katarína Oravská Rôzne

Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Breznianski študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane

Jeden zo skupiny stroskotancov nachádza v kríkoch drevenú schránku. V nej je ukrytá triedna kniha. Na ňu si však brúsia zuby piráti. Pozrite si premakané video z únosu triednej knihy tohtoročných breznianskych piatakov.

Ilustračný obrázok k článku Kradnutie triednej knihy á la Hollywood: Breznianski študenti nakrútili VIDEO, ktoré vás dostane
Zdroj: YouTube.com

Čas stužkových slávností sa začína niekde už v septembri, končí sa prevažne v januári. Je to azda najkrajšie obdobie v živote stredoškolákov. Súčasťou toho celého sú aj populárne videá únosov či pečatenia triednych kníh, v ktorých študenti čoraz viac predvádzajú svoju kreativitu.

Tohtoročným piatakom z Hotelovej akadémie v Brezne sa podarilo nakrútiť krátky pôsobivý film, za ktorý sa naozaj nemusia hanbiť. Brezniansky študenti inšpirovaní akčnými hollywoodskymi filmami vytvorili video o získaní triednej knihy, v ktorom ukázali nielen svoj herecký talent.

Triedny profesor, ako každý pracovný deň, prichádza do školy na vyučovanie. Nič nenasvedčuje, že by sa malo niečo mimoriadne diať. Študenti v triede sa tvária normálne, čas si krátia lakovaním nechtov, čítaním či pozeraním Facebooku cez mobil. Krátko potom, čo vôjde profesor aj s triednou knihou, vtrhnú do triedy traja chlapi v maskách a profesora zviažu. Tomu sa to však zdá trápne a málo originálne. Prenášame sa teda do lona prírody, k stroskotancom. Jeden z nich nachádza v kríkoch drevenú pokladnicu, v ktorej je triedna kniha. Po tú si však už idú piráti…

Foto: youtube
Video: 5.B z Hotelovej akadémie v Brezne, youtube

Kradnutie triednej knihy á la Hollywood
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM