Jakub Forgács Správy

Láka vás jesenná cyklistika? V Banskobystrickom kraji môžete zabojovať o atraktívne CENY

Cieľom výzvy Hybaj na bajk je motivovať práve k objavovaniu kraja v sedle bicykla. Okrem zážitkov však môžete získať ešte oveľa viac.

Ilustračný obrázok k článku Láka vás jesenná cyklistika? V Banskobystrickom kraji môžete zabojovať o atraktívne CENY
8
Galéria
Zdroj: Banskobystrický kraj Turizmus

Do jesene Banskobystrický kraj vstupuje opäť s motiváciou hľadať svoju srdcovku, tentokrát na bicykli. 1. septembra odštartoval druhý ročník výzvy Hybaj na bajk v Banskobystrickom kraji. Jej cieľom je motivovať k objavovaniu miest v kraji v sedle bicykla. Každý, kto na svojom instagramovom profile uverejní fotku z cyklovýletu v Banskobystrickom kraji a označí ju hashtagmi #HYBAJNABAJK a #ZAHORAMIZADOLAMI, bude zaradený do žrebovania buď o balíček praktických vecičiek alebo o záverečnú cenu, ktorou je víkendový pobyt pre dve osoby v čarovných apartmánoch na Gemeri. Informovala o tom Zuzana Jóbová, marketingová manažérka Krajskej organizácie cestovného ruchu Banskobystrický kraj Turizmus.

Ako sa zapojiť?

Podľa Michala Vrába, krajského špecialistu na cykloturistiku, „zapojiť sa je veľmi jednoduché. Stačí uverejniť na svojom instagramovom profile fotku z cyklovýletu v Banskobystrickom kraji a označiť ju hashtagmi #HYBAJNABAJK a #ZAHORAMIZADOLAMI. Ak by bola označená aj lokalita, veľmi by nás to potešilo, ale nie je to podmienka na to, aby bola fotka zaradená buď do týždňového žrebovania o praktické veci, ktoré venovali krajská a oblastné organizácie cestovného ruchu na území Banskobystrického kraja, alebo do záverečného žrebovania o víkendový pobyt v apartmánoch Planina na Gemeri.“

Každý týždeň v čase od 1. septembra do 24. októbra vždy v pondelok vyžrebujú jednu fotku z tých, ktoré boli uverejnené v predchádzajúcom týždni.

Prvé týždňové žrebovanie prebehlo 5. septembra. Výherca žrebovania získava praktické vecičky z kraja Za horami, za dolami a jeho ôsmich regiónov. Balíček praktických vecičiek tvoria napríklad dizajnové ponožky, turistické fľašky, funkčné čelenky, ale aj regionálne produkty od miestnych výrobcov z Banskobystrického kraja. Záverečné žrebovanie výzvy je naplánované na 31. októbra.

Hlavná cena

Všetky fotky, ktoré boli uverejnené na instagramových profiloch v čase od 1. septembra do 31. októbra a boli označené hashtagmi #HYBAJ NA BAJK a #ZAHORAMIZADOLAMI idú do žrebovania o záverečnú cenu. Tou je víkendový pobyt pre dve osoby v apartmánoch Planina na Gemeri.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Hybaj na bajk
8
Galéria
Zdroj: Banskobystrický kraj Turizmus
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM