Krimi

Mrazivé zábery z Tisovca: Na ulici došlo k bitke, zachytili to kamery!

Zábery, z ktorých behá mráz po chrbte. V Tisovci rovno na ulici došlo k bitke. Dramatické momenty zachytili bezpečnostné kamery.

Ilustračný obrázok k článku Mrazivé zábery z Tisovca: Na ulici došlo k bitke, zachytili to kamery!
Zdroj: YouTube.com

Dvaja muži pri bitke utrpeli mnohopočetné zranenia. So strachu však trestné oznámenie nepodali. Polícia aj napriek tomu incident preveruje. Bitku na ulici zaznamenala aj mestská kamera. Odohrala sa pred reštauráciou na námestí v Tisovci.

K dramatickým momentom na ulici došlo pred viac ako dvoma týždňami. Ako uvádza portál Čas.sk, podľa náčelníka mestskej polície mali najskôr jedného z mužov napadnúť dvaja Rómovia, dôvodom malo byť to, že si od nich pýtal cigaretu. Neskôr sa vraj pridali aj rodinní príslušníci. Keď ďalší muž rodinu upozornil, že robí hluk, začali údajne biť aj jeho.

Rómska rodina však tvrdí niečo iné. Muža podľa ich slov začali biť, lebo k nim vraj vtrhol do dvora a začal robiť hluk a výtržnosti. Bránili sa, pretože sa ho vraj báli. Video útoku sa objavilo na internete a začala sa ním zaoberať aj polícia. „Po zverejnení videa na internetovej stránke sme začali okolnosti incidentu preverovať napriek tomu, že poškodení nemali záujem vec oznamovať polícii,“ informovala Čas.sk policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Mrazivé zábery z Tisovca
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM