Kristína Kožiaková Rôzne

Na FB sa kvôli zemetraseniu strhla panika: Informácie sa valili z každej strany, čítajte výber!

Pri prvotnej informácii o záchvevoch zeme sa strhla panika. Brezňania nevedeli čo sa deje a tak sa rozvírila diskusia. Pozrite si najzaujímavejšie príspevky.

Ilustračný obrázok k článku Na FB sa kvôli zemetraseniu strhla panika: Informácie sa valili z každej strany, čítajte výber!
Zdroj: Dnes24.sk

Na našom facebookovskom profile sa rozvírila debata o tom, čo sa deje. V Brezne sa zachvela zem a my sme prichádzali s informáciami.

Zdenka sa pýta: „čo sa to deje.?“ Komentárov o tom, že ste cítili záchvev bolo viac. „Buchot som nepočul, ale ako keby pohyb zeme áno. Stál som na Školskej… keby tu nebol tento článok, tak si myslím, že sa mi to len zdalo…“ zdôveril sa pod článkom Michal. Poniektorí z vás, možno tento ojedinelí jav prespali ako Lucia. Pod článkom sa objavili informácie o magnetickej búrke od Anny a o tlakovej vlne spod zeme od Petry.

„Podbrezovci si mysleli, že buchla oceliareň,“ túto informáciu nám posunula pod článok Jari Em. Od Zdenky sme sa dozvedeli, že aj v Polomke sa triasla zem. „U nás na Štiavničke to poriadne zatriaslo,aj syn bol v škole vo Valaskej a triaslo celou školou – jasné, že sme sa zľakli – nie sme na to zvyknutí…,“ podelila sa o svoje pocity Alena.

Viacerí zostali preľaknutí a Eva z Osrblia si dokonca myslela, že je na dome spadla strecha. V panike sme nezostali dlho, potvrdené informácie o zemetrasení sme vám poskytli v ďalšom článku.

Všetky komentáre nájdete na našom facebooku Brezno24.

Brezňania, podarilo sa vám spraviť video alebo foto z dnešného zemetrasenia? Pošlite nám ich na náš facebook alebo na brezno@global24.sk a my ich radi zverejníme.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM